2013-03-09 10:30:05
Φωτογραφία για Ο δισταγμός του Αρτζι και τα Mind games του Ρέπεσα
Ο Θανάσης Ασπρούλιας και ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφουν για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα που τον φέρνει αντιμέτωπο με την Μπαρτσελόνα, τις επιλογές Πεδουλάκη και την «παγίδα» που έστησε ο Ρέπεσα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ

Η τρέλα του Ουίλιαμς, η επιθετική ανυπαρξία, το υπέρ το δέον πάθος του Γκιστ να βάλει την υπογραφή του δίκην Ζορό σε μία νίκη απέναντι στον μισητό Ρέπεσα και ο εκ νέου δισταγμός του Αργύρη Πεδουλάκη να δώσει περισσότερο χρόνο στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό μία, επί 35 λεπτά, σίγουρη νίκη. Και τώρα τρέχουμε; Εχω ξαναγράψει ότι δε μου αρέσει να κάνω προβλέψεις και στη συνέχεια να παριστάνω τον καμπόσο επειδή ένα σουτ βρήκε σίδερο, ή ένα άλλο τον στόχο. Με βάση το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και της Μάλαγα πάντως, οι πράσινοι θα χάσουν την πρόκριση μόνο σε δύο περιπτώσεις:

Α) Αν αποφασίσουν να δώσουν δικαίωμα σε μία από τις δύο γερμανικές ομάδες εντός έδρας (υπενθυμίζω ότι εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, εκτός της Εφές, δεν έχει πετύχει καμία άλλη εύκολη νίκη).

Β) Αν η Μάλαγα υπερβάλει εαυτόν.

Η β' επιλογή κρίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Αρα, κατ' εμέ ο Παναθηναϊκός μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την τέταρτη θέση, χάνοντας όμως έστω και το όνειρο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από αυτή λόγω της ήττας του στην Ισπανία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Parking
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Parking
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ