2013-03-11 01:28:26
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ...
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να αποχώρησε από τον Ολυμπιακό όμως εκτός από συγχαρητήρια μίλησε για τον τίτλο της πρώην ομάδας του, τις διαφορές με τους αντιπάλους και την αφιέρωση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γιόρτασε τον τίτλο και μίλησε στο πρακτορείο Ειδήσεων (Lusa) της πατρίδας του για το 40ο πρωτάθλημα του Θρύλου, ωγάζοντας μια δόση πικρίας, αλλά μίλησε και για την τεράστια διαφορά με τους ανταγωνιστές.

«Η κατάκτηση του τίτλου ήταν κάτι που είχαμε βάλει ως στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός συμμετείχε σε μια μεγάλη διοργάνωση, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα μπορούσε να του προκαλέσει φθορά, αυτό δεν συνέβη, γιατί ήμασταν πάντα πιο δυνατοί» ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε:

«Όταν έφυγα από την ομάδα είχαμε ένα προβάδισμα δέκα βαθμών και με ένα ματς λιγότερο. Η κατάκτηση του τίτλου ήταν πλέον θέμα χρόνου, θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, αλλά δεν κατάφεραν να συνεχίσουν αήττητοι, κάτι που ήταν και ο μεγάλος στόχος της ομάδας».

Όσο για τις διαφορές με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες «Ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο γιατί κανένας από τους αντιπάλους δεν μπορούσε να μας πλησιάσει πόσο μάλλον να μας ξεπεράσει. Ο τίτλος αφιερώνεται στους οπαδούς, τους παίκτες και όλο το επιτελείο» .
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ