2013-03-11 12:13:03
Φωτογραφία για Σκέψεις για ανανέωση με Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό
Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την παρουσία του Λουτσιάνο Φιγκερόα στην ομάδα. Σκέψεις για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο επαγγελματισμός και ο χαρακτήρας του Φιγκερόα  κλέβουν τις εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό. Ο επιθετικός των "πρασίνων" έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του τους ιθύνοντες της "πράσινης" ΠΑΕ.

Ο Φιγκερόα επέστρεψε στις υποχρεώσεις του νωρίτερα απ΄ότι υπολογίζονταν και ήταν ο MVP απέναντι στην Κέρκυρα.Σύμφωνα με την εφημερίδα η "Πράσινη" στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει συζήτηση για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου.

Το συμβόλαιο του Φιγκερόα λήγει το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν.

Τα λεφτά δεν φαίνεται να είναι το πρόβλημα και ρόλο θα παίξει αν η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του θα είναι στην Ευρώπη ή όχι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα ο Λουτσάνιο Φιγκερόα δεν έκρυψε την χαρά του για το τέρμα που σημείωσε στο ΟΑΚΑ. Αναλύτικά οι δηλώσεις του:


Για το γκολ που πέτυχε: "Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το πρώτο γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως επειδή βοήθησα την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, αλλά και τα γκολ. Η αλήθεια είναι πως να το πετύχω αυτό μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας είναι κάτι που πολύ ωραίο".

Για τον τρόπο που πανηγύρισε: "Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, γιατί όπως σας είπα έμεινα πολλούς μήνες έξω από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού μου. Και όταν επιστρέφεις σιγά σιγά δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι, πότε θα είσαι απόλυτα έτοιμος και πως θα ανταποκριθείς. Ήθελα να τα πάω καλά και όταν με φώναξε στο ημίχρονο ο προπονητής για να με βάλει, ήρθε η ευκαιρία που έψαχνα. Όλα πήγαν καλά".

Για το πως νιώθει στον Παναθηναϊκό: "Πολύ καλά! Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο φανταζόμουν. Με δέχθηκε εκπληκτικά ο κόσμος, αλλά και όλοι στην ομάδα. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και νιώθω χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό".

Για το στόχο της Ευρώπης: "Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη πεντάδα και να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ προκειμένου να πετύχουμε τον σημαντικό στόχο για τον Παναθηναϊκό".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ