2013-03-11 20:59:08
Φωτογραφία για ΤΡΙΤΟΣ ΙΣΠΑΝΟΣ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Από την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής της σεζόν 2012-2013 και ο Μίτσελ έγινε ο τρίτος Ισπανός προπονητής που κατακτά πρωτάθλημα στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Η νίκη επί της ΑΕΚ, έφερε το 40ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι με τον Ολυμπιακό να ράβει στην φανέλα του, το τέταρτο αστέρι. Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού, έκρινε πως πρέπει να απομακρυνθεί και τη θέση του να πάρει ο Ισπανός Μίτσελ.

Έτσι, μετά τον Χοσέ Σεγκούρα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μίτσελ, γίνεται ο τρίτος Ισπανός στην ιστορία του Ολυμπιακού που παίρνει πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η αρχή έγινε με τον Σεγκούρα, ο οποίος την σεζόν 2007-2008 κατακτά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και… ανοίγει το λογαριασμό με τους Ισπανούς τεχνικούς. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο. Τα πρώτα ευρωπαϊκά διπλά έκαναν την εμφάνισή τους όμως η εικόνα στο ελληνικό ορωτάθλημα δεν ήταν καλή και έτσι, ο Σεγκουρά αναλαμβάνει τα ηνία, μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Η συνέχεια σε αυτή την παράδοση, έρχεται έναν χρόνο αργότερα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πιάνει λιμάνι και μαζί του έρχεται ξανά και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό θα γίνει και την σεζόν 2010-2011, όπως και την επόμενη του 2011-2012 με καλό ποδόσφαιρο και εμφατικές νίκες, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη.

Η τελευταία, μέχρι την επόμενη, φορά που Ισπανός θα πανηγυρίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο, γράφτηκε την Κυριακή το βράδυ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ, εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και ο Μίτσελ πανηγύρισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Θρύλου. Επόμενος στόχος του Ισπανού τεχνικού, το Κύπελλο Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ