2013-03-11 21:06:09
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ
Επιστολή στον συγγραφέα, Διονύση Χαριτόπουλο έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή την παρουσία του βιβλίου "Εκ Πειραιώς" στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, την οποία ανέγνωσε ο ίδιος ο συγγραφέας στην παρουσίαση του βιβλίου του.

Αυτή έχει ως εξής «Διαβάζοντας το βιβλίο “Εκ Πειραιώς” ένιωσα ότι κάνω μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Ένα ακόμα ταξίδι στον παλιό Πειραιά της ψυχής μας, που θέλοντας και μη κάνουμε όλοι οι Πειραιώτες.

Στις σελίδες του, άκουσα ήχους γνώριμους, ξαναπερπάτησα στις γειτονιές των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων, είδα εικόνες πολύχρωμες και αγαπημένες.

Είναι χαρά μου που αυτό το βιβλίο αγκαλιάζεται από τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αφού Πειραιάς και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ταξιδεύουν μαζί στο χρόνο και είναι έννοιες ταυτόσημες.

Το «Εκ Πειραιώς» είναι μια καλή αφορμή για να γνωρίσουν όλοι τον Πειραιά. Μια γωνιά της Ελλάδας που πορεύεται με σημαία την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και όσα και αν είναι τα προβλήματα της, έχει μάθει να νικά. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ο κόσμος αυτής της περιοχής ζει και αναπνέει με την καρδιά του Ολυμπιακού μας;

Βαγγέλης Μαρινάκης»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ