2013-03-11 21:18:02
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το «παρών» στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού για την παρουσίαση του βιβλίου, «Εκ Πειραιώς», όπως κι άλλοι άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον σύλλογο και τον Πειραιά.

Εκτός του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το «παρών» έδωσαν ο Πέτρος Κόκκαλης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στη εκδήλωση διαβάστηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μια επιστολή του νυν προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκη προς τον συγγραφέα του έργου, Διονύση Χαριτόπουλου.

Όσο για το βιβλίο, πρόκειται για ένα ύμνο στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας που δίνει μυθιστορηματικά την ανθρωπογεωγραφία του Πειραιά της περιόδου 1947-1967 και αποτυπώνει την ταυτότητα της πόλης και κάθε γειτονιάς της, αλλά και των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την ιστορία της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ