2013-03-11 21:15:05
Φωτογραφία για «Εδώ και του χρόνου ο Ρούνεϊ»
Τέλος στη φημολογία έβαλε ο Φέργκιουσον

Μπορεί ο αποκλεισμός του Γουέιν Ρούνεϊ από την εντεκάδα στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να πυροδότησε τη φημολογία για την αποχώρηση του 27χρονου επιθετικού το καλοκαίρι, ωστόσο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έσπευσε να τονίσει πως ο παίκτης θα βρίσκεται στον σύλλογο και την επόμενη σεζόν. «Θα είναι εδώ και του χρόνου. Σας το υπόσχομαι» επεσήμανε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Την ίδια ώρα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ρούνεϊ, χαρακτηρίζοντας ανόητα τα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι δυο τους δεν μίλησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ τόνισε πως ο Άγγλος επιθετικός δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον αποκλεισμό από την ενδεκάδα την Τρίτη.

Παράλληλα ο Σκωτσέζος τεχνικός προανήγγειλε πως ο Ρούνεϊ θα λάβει μέρος στην κυριακάτικη αναμέτρηση για το Κύπελλο κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο απέφυγε να αποκαλύψει αν θα ξεκινήσει ως βασικός. «Για ποιο λόγο να βοηθήσω κάποιον λέγοντας την ενδεκάδα μου;» επεσήμανε.


Ο Φέργκιουσον αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αποβολή του Νάνι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την πίστη σου στο άθλημα με τέτοιες αποφάσεις. Είναι η τρίτη φορά που αποκλειόμαστε από μια κακή απόφαση, αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε». Μάλιστα όπως τόνισε ο ορισμός του Τσακίρ του προκάλεσε προβληματισμό λόγω της προϊστορίας του στις αποβολές παικτών αγγλικών ομάδων. «Ανησυχούσα σχετικά με αυτό και το είπα και στους συνεργάτες μου. Όμως πέρασε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο «Φέργκι» αναφέρθηκε και στον Ράφα Μπενίτεθ και τα όσα …τραβά ο Ισπανός από τους οπαδούς της Τσέλσι: «Δεν πρόκειται να κλωτσήσω κάποιον όταν είναι στην πτώση του. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ