2013-03-12 04:16:04
Φωτογραφία για Καλύτερα οι φοιτητές της τραγωδίας στη Λάρισα'' - Δεν ξέρουν για τον θάνατο των φίλων τους
Ο φοιτητής απο τα Χανιά αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα - Χαροπάλευε σε νοσοκομείο μετά την ανείπωτη τραγωδία της Λάρισας - Εξιτήριο παίρνει σήμερα και ο φοιτητής από τα Γιάννενα Πριν ακόμη στεγνώσουν τα δάκρυα για τον 21χρονο Σάββα, τον αδικοχαμένο φοιτητή από τα Χανιά που ''έσβησε'' από τις αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού στη Λάρισα, ο έτερος Χανιώτης φοιτητής φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με το θάνατο.

Μετά την τραγωδία της 28ης του Φλεβάρη που βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο, όταν πέντε φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας δηλητηριάστηκαν εξαιτίας της έκλυσης μονοξειδίου του άνθρακα από το αυτοσχέδιο μαγκάλι που χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν και οι δύο από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, τα νέα από το ιατρικό δελτίο είναι ευχάριστα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου της Λάρισας, τη Δευτέρα έλαβε εξιτήριο ο ένας φοιτητής από τα Γιάννενα και μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει ο φοιτητής από τα Χανιά, κολλητός φίλος του αδικοχαμένου Σάββα.

Σταθερή παραμένει, την ίδια ώρα, η κατάσταση του τρίτου φοιτητή από την Αθήνα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Πηγή: newsit

Φωτο από prismanews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ