2013-03-12 05:00:06
Φωτογραφία για Νάντια Μπουλέ «Πληγώθηκα και σε φιλικό και σε προσωπικό επίπεδο»
Η Νάντια Μπουλέ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" και μίλησε για την προσωπική της ζωή, το φλερτ και... τους άνδρες, αλλά και την επιθυμία της να ασχοληθεί με το τραγούδι και δισκογραφικά.

Παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, πρόσφατα ηθοποιός... Με λίγα λόγια πολυτάλαντη!

Από μικρή μου άρεσε να κάνω πολλά πράγματα, ακόμα και όταν τελείωσα το Πανεπιστήμιο, ξεκίνησα να κάνω μαθήματα χορού και φωνητικής, ισπανικά, γενικά ασχολήθηκα με πράγματα που μου άρεσαν. Και αυτό γιατί το σχολείο, παρά το γεγονός ότι ήμουν καλή μαθήτρια, δεν μου άρεσε, ένιωθα ότι με βάζουν σε ένα καλούπι. Οπότε, τελειώνοντας, αποφάσισα να κάνω αυτά που ήθελα εγώ. Μου δίνουν ζωή όλα αυτά και ενέργεια. Δεν μπορώ να κάθομαι, θέλω να βρίσκω κάτι να κάνω, να μην βαριέμαι.

Δισκογραφικά, θα ήθελες να κάνεις κάτι;

Το αγαπώ πολύ το τραγούδι, μου αρέσει πολύ, είναι τεράστιο πάθος και μεγάλη αγάπη. Έχω κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες, αλλά δειλά βήματα με την έννοια ότι δεν έχω κάνει δισκογραφία. Το έχω λίγο στο μυαλό σαν ένα πάθος και μία αγάπη που υπάρχει στη ζωή μου, αλλά το φοβάμαι. Δεν σου κρύβω ότι σαν σκέψη το έχω στο μυαλό μου να κάνω κάτι δισκογραφικά, αλλά τελικά δεν ξέρω αν και πότε θα γίνει.


Φέτος σε βλέπουμε σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παράταση το «Fame», στο θέατρο «Ελληνικός κόσμος», όπου, αν δεν κάνω λάθος, παίρνει παράταση για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Ναι, το έργο θα συνεχίσει μέχρι τέλος Μαρτίου. Είναι μια φιλόδοξη παραγωγή, συμμετέχουν πολλοί και ταλαντούχοι άνθρωποι και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω. Έχει πολλές απαιτήσεις σαν παράσταση. Αλλά είναι τόσο ωραίο όλο αυτό, γιατί μπορώ και κάνω όλα αυτά που μου αρέσουν σε μία παράσταση. Ξαφνικά έχουν γίνει προτερήματα όλα αυτά για τα οποία μέχρι πέρυσι μου ασκούσαν κριτική. Υπήρχε μία αντιμετώπιση επιθετική, οπότε φέτος όλα έχουν αλλάξει. Το μιούζικαλ είναι ιδιαίτερο και ήταν μία αποκάλυψη για μένα φέτος.

Η οικογένεια και το παιδί, πώς είναι σαν εικόνα στο μυαλό σου;

Ειδικά αυτή την περίοδο είναι πιο δύσκολο να σκεφτεί έτσι το μυαλό μου. Ξέρεις, αυτή την ερώτηση μου την κάνουν από πολύ μικρή ηλικία και ακόμα δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτομαι, γιατί είμαι ακόμη πολύ μικρή. Είμαι 28 ετών, έχω χρονικό περιθώριο. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να βιαστώ ή να συμβιβαστώ.

Σε πλησιάζουν εύκολα οι άντρες;

Αυτό έχει να κάνει με το πώς νιώθεις. Υπήρχαν φάσεις που εγώ δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και αυτό λειτουργούσε ανασταλτικά, το έβγαζα και προς τα έξω, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με φλερτάρουν, αν βγω όμως με τις φίλες μου, θα με φλερτάρουν πολύ λιγότερο.

Είσαι σνομπ απέναντι σε έναν άντρα που θέλει να σε προσεγγίσει;

Όχι, καθόλου. Νομίζω ότι έχουν την εικόνα ότι δύσκολα μπορεί να με προσεγγίσει κάποιος, αλλά όταν το κάνουν, βλέπουν ότι δεν είμαι έτσι. Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που με το πρώτο «καλησπέρα» θα ανοιχτούν. Θέλω λίγο χρόνο.

Έχεις πληγωθεί από σχέσεις φιλικές ή προσωπικές;

Ναι, έχει συμβεί, αν και οι φιλίες που έχω είναι από το σχολείο μου, μέσα από το χώρο έχω απειροελάχιστους. Έχω νιώσει, λοιπόν, ότι με έχουν πληγώσει σε φιλικό επίπεδο, αλλά πολύ περισσότερο με έχουν πληγώσει σε προσωπικό επίπεδο. Οι φίλοι μου υπάρχουν πολλά χρόνια στη ζωή μου και είναι άνθρωποι που μαζί τους νιώθω σιγουριά.

Πώς είσαι στις σχέσεις σου;

Είμαι πολύ δοτική, αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τις ισορροπίες μου. Αλλά εάν «ξεκλειδώσει» αυτό το κομμάτι μου, είμαι πολύ δοτική και δένομαι πάρα πολύ. Ίσως περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε, γιατί μετά, που πρέπει κάτι να τελειώσει, μου είναι δύσκολο να απεμπλακώ από αυτό. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, συμπεριφέρομαι σαν άντρας, δεν έχω τη γυναικεία ευελιξία για να κερδίσω αυτό που θέλω σε έναν καβγά με πλάγιο τρόπο. Θέλω κατευθείαν να λέω τι δεν μου αρέσει και τι δεν θέλω και αυτό φέρνει ένταση. Επίσης, μαλώνω και σαν άντρας, είμαι της κατά μέτωπο επίθεσης και κατά μέτωπο άμυνας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ