2013-03-12 13:25:08
Φωτογραφία για ΤΣΙΩΛΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...
Στη διαφορά δυναμικότητας, αλλά και ποιότητας που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τις άλλες ελληνικές ομάδες, αναφέρθηκε ο προνητήςτου Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης.

Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Novasport FM» αποθέωσε τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής πανηγύρισαν την κατάκτηση του 40ού τουςτίτλου, που συνέπεσε χρονικά με την συμπλήρωση 88 χρόνων από την ίδρυσή του συλλόγου, ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει δεχτεί δύο προτάσεις από ομάδες που κάθε προπονητής θα ήθελε να κοουτσάρει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και επισήμανε πως στη διακοπή του πρωταθλήματος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Αστέρα που του έχει ήδη προτείνει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης:

Για τον Ράγιος και τη μη χρησιμοποίησή του από την αρχή απέναντι στον Πανθρακικό:

«Ήρθε καιρός να πάρει ανάσες, είχε και κάτι ενοχλήσεις, αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Έπρεπε να ξεκουραστεί και αν δεν χρειαζόταν δεν θα έμπαινε. Δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι και καμία προπόνηση. Είναι ένας παίκτης πρωταγωνιστής, παίζει ακατάπαυστα και είναι ένα στους έξι –εφτά αναντικατάστατους παίκτες της ομάδας».


Για τον επόμενο στόχο της ομάδας μετά την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη:

«Βλέπουμε μπροστά. Στην αρχή της σεζόν είπαμε πως θέλουμε 45+1 πόντους, δηλαδή έναν περισσότερο από πέρυσι. Ήρθαν γρήγορα. Από τον πρώτο γύρο κιόλας ο στόχος της Ευρώπης ήταν εφικτός. Τώρα έχουμε κίνητρο να πάρουμε καλύτερη θέση για να ξεκινήσουμε και πιο αργά τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση που είναι ο-ηθικά-ο πρωταθλητής Ελλάδας, δεδομένης της κλάσης και της διαφοράς με τους υπόλοιπους του Ολυμπιακού. Θέλουμε τη δεύτερη θέση, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την πρωτιά στα πλει οφ».

Για την ομάδα και τα γκολ που πετυχαίνει στο τέλος των αγώνων:

«Δεν παρατάμε τα παιχνίδια και παίρνουμε αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι μας παίζουν με πολλές καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στατικοί, στο δεύτερο είχαμε μεγάλη κατοχή, βρήκαμε τα πατήματα μας και φέραμε τον αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή».

Για τους Έλληνες προπονητές:

«Πρώτα από όλα μέσω της κρίσης δόθηκε ευκαιρία στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και προπονητές. Παλαιότερα οι Έλληνες ήταν λύση ανάγκης, τώρα έχουμε πολλούς, δείξαμε ότι δεν υστερούμε σε κάτι από τους ξένους».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο:

«Έχουμε τον Λέντσε και τον Περόνε, ο οποίος πρέπει να δυναμώσει λίγο για να μην έχουμε μυϊκά πρόβλημα. Και οι δύο είναι καλοί κεντρικοί σεντερ φορ. Δύσκολα θα κινηθούμε προς απόκτηση άλλου παίκτη».

Για το μέλλον του:

«Στον Αστέρα μου έχουν φερθεί άψογα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα γράφει ιστορία, όταν θα γίνει η διακοπή θα γίνει και συζήτηση. Πρόταση ανανέωσης ήδη έχει γίνει από τη διοίκηση. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ομάδες που περιμένουν να τους απαντήσω. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι αυτές, γιατί πρόκειται για ομάδες που διεκδικούν στόχους. Είναι ομάδες που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να εργαστούν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ