2013-03-12 13:20:04
Φωτογραφία για Η Samsung σνομπάρει τα Windows 8
Σαν να μην έφτανε η χαμηλή αποδοχή των Windows 8 από τους χρήστες, κάτι που αποτυπώνεται στις χαμηλές πωλήσεις τους, ήρθαν και τα «καρφιά» από τη Samsung, για να «ρίξουν λάδι στη φωτιά»!

Ο πρόεδρος του τμήματος καρτών μνήμης της Samsung, Jun Dong-soo, σχολίασε αρνητικά το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, αρχικά σχολιάζοντας ότι «η παγκόσμια βιομηχανία των ηλεκτρονικών υπολογιστών διαρκώς συρρικνώνεται, ακόμα και μετά την κυκλοφορία των Windows 8». Οι σπόντες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς συμπλήρωσε ότι «το σύστημα των Windows 8 δεν είναι καλύτερο από την προηγούμενη πλατφόρμα των Windows Vista». Αν μάλιστα, σημειώσει κανείς ότι τα Windows Vista ήταν μια αποτυχημένη επιλογή της Microsoft, τότε καταλαβαίνει ότι η Samsung δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα Windows 8.

«Με τα Windows Surface tablet η Microsoft συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη χαμηλή ζήτηση, με την εταιρία να αποτυγχάνει να κυκλοφορήσει τα πιο λεπτά ultrabooks, τα οποία είχε ανακοινώσει, κάτι που πιστεύω ότι οφείλεται στη νέα πλατφόρμα», συμπλήρωσε.

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ