2013-03-12 14:24:28
Φωτογραφία για Ο Ερντογάν στο νοσοκομείο. Το ίδιο και ο πρόεδρος του κουρδικού κόμματος!
Ακυρώθηκαν όλες οι συμμετοχές σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις του κόμματος και της κυβέρνησης του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, λόγω ασθένειας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Ερντογάν θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του και θα αναπαυθεί, λόγω κρυώματος. Για το λόγο αυτό ακυρώθηκε η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΡ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, στις 11.15.

Επίσης, ο Ερντογάν θα παραμείνει κλινήρης για ορισμένες ημέρες στο σπίτι του, για να ξεπεράσει το κρύωμα που τον ταλαιπωρεί

Ο Ερντογάν επισκέφθηκε το νοσοκομείο "Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi" της Άγκυρας και αφού έκανε ορισμένες εξετάσεις, επέστρεψε στο σπίτι του.

Εξερχόμενος του νοσοκομείου ο ίδιος είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός στην Άγκυρα ήταν αρκετά κρύος και κρύωσε και θα παραμείνει στο σπίτι του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε ερώτηση αν η ασθένειά του έχει σχέση με την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στο παχύ έντερο, ο ίδιος είπε ότι δεν έχει σχέση.

Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε και η σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, επειδή ο πρόεδρός του, Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική εγχείρηση!
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μουσακάς με πιπεριές
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μουσακάς με πιπεριές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ