2013-03-12 17:17:06
Φωτογραφία για To Hollywood σε δύο στρατόπεδα: Ο γάμος των Bradgelina ίδια μέρα με της Aniston!
Ποιο γάμο θα προτιμήσουν οι stars του Hollywood;

Ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην Jennifer Aniston, μετά φυσικά από τη χυλόπιτα που έφαγε από τον Brad Pitt για τα μπιρμπιλωτά μάτια της Angelina Jolie; Μα φυσικά να επισκιαστεί ο πολυαναμενόμενος γάμος της από εκείνον των Bradgelina!

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νέα από το θαυμαστό κόσμο του Hollywood, ο γάμος του διάσημου ζεύγους Angelina Jolie και Brad Pitt έχει πια μπει στην τελική ευθεία με τους δυο τους να κάνουν πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς θέλουν μία τελετή αντάξια του πλούτου και της φήμης τους. Το juicy ωστόσο της υπόθεσης, είναι το γεγονός, πως παρά την επιθυμία και των δύο, ο γάμος να γίνει νωρίτερα, μία καθυστέρηση με τις άδειες, γραφειοκρατία παντού, αναγκάζει τους δύο star να μεταφέρουν την ημερομηνία της τελετής τον Μάιο και πιο συγκεκριμένα αμέσως μετά το Φεστιβάλ των Καννών, την ίδια δηλαδή περίοδο που έχει οριστεί και ο γάμος της Αniston με τον Justin Theroux!

Όπως είναι φυσικό, αναμένεται να δοθεί μία μικρή, κατά πολλούς μεγάλη μάχη, για τους διάσημους καλεσμένους, μιας και Pitt και Aniston ως πρώην σύζυγοι, έχουν αρκετούς κοινούς φίλους και γνωστούς!

Δεν γνωρίζουμε ποιο από τα δύο ζεύγη θα κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι ο ένας αποκλείεται να δώσει το παρών στο γάμο του άλλου! Αναμένουμε εξελίξεις γιατί το θέμα έχει... ζουμί!

Πηγή: www.queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ