2013-03-12 19:18:05
Φωτογραφία για ΜΠΑΝΚΙ : ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ... ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η Ρόμα επιβεβαίωσε τη φθίνουσα πορεία της Σιένα (70-94) και ο Λούκα Μπάνκι... τρέμει τη χρονική στιγμή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (14/3, 21:45) για την 11η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.

Η προσεχής συνάντηση των δυο ομάδων στην Τοσκάνη θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τη 2η θέση του στ' ομίλου της Ευρωλίγκας (7-3 η Σιένα, 6-4 ο Ολυμπιακός, 72-74 στο Σ.Ε.Φ.) και ο Ιταλός προπονητής της Σιένα δε θα μπορούσε να μην είναι προβληματισμένος, βλέποντας τους παίκτες του να αδυνατούν να αποδώσουν όπως πριν λίγο καιρό.

«Αν και πιστεύω ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, άλλαξε λίγο το καλοκαίρι, έχω αρκετές επιφυλάξεις, αλλά δεν είναι σωστό να τις απαριθμήσω τώρα» ανέφερε έπειτα την 8η ήττα σε 22 αγωνιστικές στη Serie A σχετικά με το πώς ευελπιστεί να ανατρέψει τη μέτρια εικόνα των τελευταίων υποχρεώσεων της ιταλικής ομάδος, ενώ συνέχισε:

«Καλύτερα να σκεφτούμε τα προβλήματα που έχουμε, από πού προέρχονται και πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μία διαδρομή που παρουσιάζει σήμερα τεράστιες δυσκολίες. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με μία απ' τις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ευρώπης, η οποία θα έρθει με άγριες προθέσεις για να ανακτήσει το προβάδισμα, καθώς θα έχουμε λίγο χρόνο για να ανακάμψουμε με κάθε τρόπο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ