2013-03-12 19:43:04
Φωτογραφία για Κ. Χατζηδάκης: Σε καλό δρόμο για τους αυτοκινητόδρομους
«Σε καλό δρόμο» βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την επανέναρξη των έργων των αυτοκινητόδρομων, δήλωσε... ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Ενημερώνοντας σχετικά τον κ. Παπούλια, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως σε ό,τι αφορά τους αυτοκινητόδρομους τώρα, «είμαστε στην τελική ευθεία».

Όπως είπε, αφότου έγινε η συμφωνία-πλαίσιο με τους παραχωρησιούχους, τώρα γίνεται η διαπραγμάτευση με τις τράπεζες. «Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο» πρόσθεσε.

Αναφέρομενος στη συνολική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να καταστεί δυνατή η επανέναρξη των έργων, τόνισε πως αυτή «θα συμβολίσει, σε κάποιο βαθμό, και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας».

Ερωτηθείς από τον κ. Παπούλια σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, με δεδομένες τις παλιότερες δηλώσεις του υπουργού περί επανέναρξης των έργων τον Απρίλιο, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε:

«Προσπαθούμε να πάμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, γιατί είναι αναγκαίο για το πρόβλημα. Είναι 25.000 θέσεις εργασίας, αλλά είναι και αυτό που θα σημάνει την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ