2013-03-12 19:45:32
Φωτογραφία για Δεν έγινε τελικά η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Τρόϊκα
Αναβλήθηκε, για δεύτερη φορά, η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τα στελέχη της τρόικας, η οποία είχε αρχικώς προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη και ακολούθως είχε μετατεθεί για σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αναβλήθηκε εκ νέου, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία στοιχείων από την πλευρά των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κρίσιμη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των δανειστών προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί αύριο στις επτα το απόγευμα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Στη σύσκεψη προσήλθε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης, ενώ αποχώρησε -χωρίς να προβεί σε δηλώσεις- ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.

Στη συνάντηση εξετάζεται η πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, με δεδομένη και την αναβολή της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ