2013-03-12 20:16:55
Φωτογραφία για Πάτρα: Oι νικήτριες των Καλλιστείων Νοτίου Ελλάδος - Δείτε φωτο
Μία λαμπερή βραδιά ομορφιάς έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 το βράδυ στην Καρναβαλική Πάτρα, στον πολυχώρο «Πολιτεία», που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο. Ήταν τα Καλλιστεία Νοτίου Ελλάδος που διοργάνωσαν με επιτυχία οι Τάκης Παπαπαναγιώτου και Νίκος Μπάμπαλης.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ήταν αμιγώς καρναβαλικό με βίντεο για την Πατρινή αποκριά ενώ οι 12 υποψήφιες κοπέλες εμφανίστηκαν με εντυπωσιακά καρναβαλικά κοστούμια.

Τον τίτλο της Σταρ Πατρινό Καρναβάλι που ενσωματώθηκε στα Καλλιστεία Νοτίου Ελλάδος κέρδισε το Νο8, η 20χρονη ξανθιά κοπέλα με το όνομα Μαργαρίτα Στάμου.

Την κορδέλα του τίτλου και την ανθοδέσμη, τής απένειμε εκ μέρους του Δήμου Πατρέων ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου-Καρναβάλι Πάτρας Χαράλαμπος Καρκούλιας.

Όπως ανέφερε στο thebest ο Πατρινός δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Παναγιώτης Ρηγόπουλος που ήταν και μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ομορφιάς που έκρινε τις υποψήφιες, ήταν μία ξεχωριστή βραδιά, καλοοργανωμένη που συγκέντρωσε πολύ κόσμο.


Τον τίτλο και το στέμμα της Σταρ Νοτίου Ελλάδος κέρδισε η 24χρονη Βερόνικα Σταρσίνοβ με Ελληνοουκρανική καταγωγή, της Μις Νοτίου Ελλάδος για το 2013 η 23χρονη Σοφία Λεοντίτση και της Μις Γιανγκ η Ελένη Σεμαλτιανού.

Β’ Σταρ Νοτίου Ελλάδος αναδείχθηκε η Γεωργία Ρόδη, Β΄Μις Νοτίου Ελλάδος η Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά και Β’ Μις Γιανγκ η Μαριαλένα Χατζηβασιλείου. Την βραδιά των καλλιστείων παρουσίασε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Casino Porto Rio, Άντζελα Μπάκα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και μουσικοχορευτικό μέρος με τους Πατρινούς τραγουδιστές Φρύνη Βλάχου, Νεκτάριο Κακολύρη, κ.α. ενώ ξεχωριστή νότα στην βραδιά έδωσαν και τα χορευτικά από την σχολή χορού Keep Dancing της Μίνας Παναγιωτοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής ήταν και η περσινή Σταρ Πελοπόννησος Ναταλία Λιαλιάτση Οικονόμου, η οποία πριν λίγους μήνες είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ενώ τώρα είναι και πάλι καλά στην υγεία της και έχει επιστρέψει σιγά σιγά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Επιμέλεια-Τάκης Γ. Μαρτάτος
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ