2013-03-12 20:28:36
Φωτογραφία για Πάτρων - Κορίνθου: Μπλόκο σε φορτηγό που μετέφερε κλεμμένα μονωτικά πάνελ
Συνελήφθησαν, σήμερα (12-3-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 54, 31 και 24 ετών αντίστοιχα, για κλοπή Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το τελευταίο δεκαήμερο, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, είχαν αφαιρέσει από εργοστάσιο ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, που δεν ήταν σε λειτουργία, συνολικά ογδόντα (80) μονωτικά πάνελ, διαστάσεων -7- μέτρων μήκους και πλάτους -1- μέτρου, η αξία των οποίων αγγίζει τις -22.000- ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε φορτηγό όχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών και συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα εννέα (39) μονωτικά πάνελ, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ