2013-03-12 21:06:08
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Το σύνθημα για πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Νταβίντ Φουστέρ με σχετικό μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής πανηγύρισε τη μαθηματική κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ιστορίας του, ωστόσο οι υποχρεώσεις ...τρέχουν! Έτσι ο Μίτσελ και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Τετάρτης, με τους ερυθρόλευκους να έχουν τις πιθανότητες πρόκρισης με το μέρος τους, μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στους «Ζωσιμάδες», όπως αυτό διαμορφώθηκε από το γκολ - φάουλ του Τζαμέλ Αμπντούν στο 52ο λεπτό.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στον Ολυμπιακό, είναι το μήνυμα που «ανέβασε» ο Νταβίντ Φουστέρ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Η φωτογραφία «ανέβηκε» στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook ο 31χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός του Θρύλου, κάτω από την οποία έγραψε το εξής ήνυμα: «Προπόνηση! Όλοι στην ομάδα είναι συγκεντρωμένοι για το αυριανό ματς για το Κύπελλο Ελλάδας!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ