2013-03-13 00:17:04
Φωτογραφία για Τουριστικό και επιχειρηματικό άνοιγμα με το Ναύπλιο αναζητεί η Τουρκία
Επαφές με τον δήμαρχο, τον αντιπεριφεριάρχη και φορείς και επιχειρήσεις του Ναυπλίου πραγματοποίησαν... η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας στην Αθήνα Νουρντάν Αλτουντάς και η εκπρόσωπος των Τουρκικών αερογραμμών Γκιουλάΐ Οζτούρκ.

Στις συναντήσεις που έγιναν συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το Ναύπλιο και την γύρω περιοχή, τον τουρισμό, τα τοπικά προϊόντα, για τα οποία αναζητείται φόρμουλα προώθησής τους.

Στην εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο του Ναυπλίου, η κα Αλτουντάς εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία σε επίπεδο πολιτισμού, αλλά και τουρισμού.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δ. Κωστούρος, τόνισε ότι στο επίπεδο αρμοδιότητάς του προτίθεται να συνεργαστεί, για την καλύτερη προώθηση του τουρισμού, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλος τόνισε ότι θα υποστηρίξει κάθε τοπικό φορέα που θα προβεί σε ενέργειες συνεργασίας με την Τουρκία αλλά ότι και σε περιφερειακό επίπεδο θα προωθήσει την πραγματοποίηση αδελφοποίησης και ανταλλαγών με αντίστοιχες περιοχές της γειτονικής χώρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές ότι οι δύο χώρες συνδέονται με σχέσεις καλής γειτονίας και ότι υπάρχει κοινή επιθυμία για προώθηση των πολιτιστικών, εμπορικών, αθλητικών και οικονομικών ανταλλαγών.

Ανάλογες επαφές είχαν πραγματοποιηθεί τον προηγούμενο΄μήνα και στην Αχαία.
moriasnow.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ