2013-03-13 08:35:36
Φωτογραφία για Προτεραιότητα σε Φιγκερόα και Σισοκό
Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ενεργοποιήσουν άμεσα την οψιόν του Λουτσιάνο Φιγκερόα και ταυτόχρονα κινούνται για την περίπτωση του Ιμπραήμ Σισοκό.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πείσει τον Φάμπρι και όλους τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, με αποτέλεσμα να θέλουν να ενεργοποιήσουν από τώρα τη ρήτρα παραμονής για να μπορέσει και ο ίδιος ο παίκτης να αφοσιωθεί στο παιχνίδι του.

Εξάλλου ο Φιγκερόα δείχνει πως μπορεί να ανεβάσει ποιοτικά τον Παναθηναϊκό, δίνοντας μία σίγουρη λύση στην επίθεση. Έτσι, λοιπόν, θα γίνουν άμεσα οι κινήσεις για να κλείσει το θέμα πριν το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό κινούνται προσεκτικά και με το θέμα του Σισοκό, το οποίο διαφέρει με εκείνο του Φιγκερόα. Η Βόλφσμπουργκ δεν θα αφήσει χωρίς κάποιο σεβαστό ποσό τον Ιβοριανό και στο Τριφύλλι προσπαθούν να βρουν τρόπο για να δώσουν τα χέρια με τους «λύκους», έτσι ώστε ο Σισοκό να παραμείνει και του χρόνου στην Αθήνα.

Εκτός από τους Φιγκερόα και Σισοκό υπάρχει και το θέμα του αριστερού μπακ. Ο Νίκι Κάιπερ δεν έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Φάμπρι και το πιο πιθανό είναι ο Ολλανδός να επιστρέψει στην Τβέντε το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει ήδη παίκτη για την συγκεκριμένη θέση μέσω του Ούγκο Βαρέλα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ