2013-03-13 09:06:03
Φωτογραφία για Θα ξανακληθούν για κατάθεση οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου μετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ
Ένταση στην Προανακριτική Επιτροπή μεταξύ Μαρκογιαννάκη και Κωνσταντοπούλου για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου που δεν πάνε να καταθέσουν! Θα πάνε τελικά με τη βία;

Τεράστια ένταση επικράτησε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και κυρίως μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου! Αφορμή αυτή τη φορά οι συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου οι οποίοι αρνήθηκαν να προσέλθουν να καταθέσουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου έστειλαν μέσω των δικηγόρων τους επιστολή στον πρόεδρο και τα μέλη της Προανακριτικής, με την οποία ενημερώνουν ότι δεν θα ανταποκριθούν στο αίτημά τους να καταθέσουν ενώπιόν τους. Όπως τονίζουν οι δικηγόροι στο έγγραφό τους, οι πελάτες τους έχουν κληθεί ως ύποπτοι από τον οικονομικό εισαγγελέα και ήδη έχουν καταθέσει εκεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Προανακριτική Επιτροπή προσπάθησε να βρεθεί μία φόρμουλα ώστε αυτοί να προσέλθουν και να καταθέσουν. Μετά την σφοδρότετατη ένταση που επικράτησε η Προανακριτική αποφάσισε μόλις βγει το πόρισμα του ΣΔΟΕ να ζητήσει ξανά στους συγγενείς ΠΑπακωνσταντίνουν να πρσέλθουν και να καταθέσουν. Στην περίπτωση που αυτοί αρνηθούν και πάλι τότε σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή θα ζητήσει αυτήν τη φορά με εισαγγελικό ένταλμα την προσαγωγή των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου ενώπιόν της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρκογιαννάκης επικοινώνησε και ζήτησε άμεσα το πόρισμα του ΣΔΟΕ ώστε να κληθούν στη συνέχεια για κατάθεση οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ