2013-03-13 10:29:06
Φωτογραφία για Κρίσιμη συνάντηση στην Αθήνα για τα τμήματα του ΤΕΙ Κρήτης
Στην Αθήνα μεταφέρεται το ενδιαφέρον για τον αγώνα των Λασιθιωτών, καθώς οι Δήμαρχοι Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου με μέλη επιτροπών αγώνα βρίσκονται στην Αθήνα μαζί με εκπροσώπους άλλων πόλεων της χώρας που διαμαρτύρονται για το σχέδιο «Αθηνά» ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης στις κυβερνητικές επιλογές. Παράλληλα θα γίνουν συναντήσεις στο Υπουργείο Παιδείας

Την Πέμπτη Παγκρήτιο Φοιτητικό Συλλαλητήριο και Kατάληψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Σπουδαστές από το Ηράκλειο και το Λασίθι αναμένεται να δώσουν το παρών την Πέμπτη στο Ηράκλειο, στο οποίο θα συμμετάσχουν και κάτοικοι του Λασιθίου. Η κατάργηση τμημάτων του ΤΕΙ σε ‘Αγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα και η κατάργηση του Τμήματος Δομικών Εργων στο Ηράκλειο, έχουν γίνει «κόκκινο πανί», ενώ το θέμα παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας, με δεδομένες τις αρνήσεις τόσο του Πανεπιστημίου όσο και του ΤΕΙ Κρήτης να δεχθούν τις αλλαγές του σχεδίου «Αθηνά».


Οι διαμαρτυρόμενοι θα καταλάβουν τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σε όλο το Λασίθι (διαβάστε εδώ)

Υπό κατάληψη και σήμερα η ΔΟΥ στον ‘Αγιο Νικόλαο

Για Τρίτη ημέρα συνεχίζεται σήμερα η κατάληψη της ΔΟΥ στον Αγιο Νικόλαο, από κατοίκους της Ιεράπετρας. Σε ανακοίνωσή τους οι Αλληλέγγυοι Πολίτες Μιραμπέλου αναφέρουν: Και σήμερα από τις 07:00 στηρίζουμε την κατάληψη της εφορίας Αγίου Νικολάου μαζί με τους Ιεραπετρίτες. Συναντιόμαστε στην Δ.Ο.Υ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διωγμό που συνολικά υφίσταται ο νομός Λασιθίου.

Δεν θα χρηματοδοτήσουμε εμείς την εξαθλίωση μας.

Δεν θα πληρώνουμε για να πεθαίνουμε επειδή το ασθενοφόρο θέλει τρείς ώρες για να φτάσει στο Ηράκλειο.

Δεν θα πληρώνουμε εμείς για να μείνουν αγράμματα τα παιδιά μας.

Tα έψαλαν στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λασιθίου

Τα "άκουσε" ο πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Λασιθίου Μιχάλης Σταυρακάκης ο οποίος βρέθηκε στην κατάληψη της εφορίας στον Άγιο Νικόλαο. Πολίτες ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΝΔ τον άκουσαν να λέει ότι συμπαρίσταται στον αγώνα. Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά στον κ.Σταυρακάκη κι εκείνος φανερά σαστισμένος αποχώρησε.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΩΡΑ... ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΩΡΑ... ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ