2013-03-13 11:48:28
Φωτογραφία για Νοικιασμένο το αυτοκίνητο με τον οπλισμό στα Εξάρχεια
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε χθες ένα ολόκληρο οπλοστάσιο κατά τη διάρκεια έρευνας σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Πρόκειται για ένα τετράθυρο Hyundai Getz χρώματος σιέλ το οποίο ενοικιάστηκε την περασμένη Πέμπτη από εταιρεία ενοικιάσεων στον Άγιο Παντελεήμονα και επρόκειτο να επιστραφεί το περασμένο Σάββατο.

Το άτομο, ωστόσο, που ενοικίασε το αυτοκίνητο ενημέρωσε το Σάββατο την εταιρεία πως θα το γυρίσει τη Δευτέρα και επειδή ήταν πελάτης της από το 2008 δεν έφεραν αντίρρηση.

Χθες, ωστόσο, ιδιοκτήτης πάρκινγκ στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια ενημέρωσε την εταιρεία ενοικιάσεων πως ένα δικό της αυτοκίνητο βρίσκεται εκεί από το περασμένο Σάββατο και δεν έχει εμφανιστεί κανείς να το πάρει.

Άνθρωποι της εταιρείες που πήγαν στο πάρκινγκ για να παραλάβουν το αυτοκίνητο, βρήκαν μέσα σε αυτό όπλα και εκρηκτικά και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, τρεις γεμιστήρες με φυσίγγια, εκ των οποίων δύο των 20 τεμαχίων και ένα των έξι τεμαχίων αντίστοιχα, τρεις γεμιστήρες κενές φυσιγγίων, δύο μεγάλα κουτιά σφραγισμένα με 720 φυσίγγια των 7,62 mm το καθένα και ένα ζευγάρι υφασμάτινα γάντια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ