2013-03-13 11:48:08
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου προγραμματίζεται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα!

Αυτό προκύπτει από έγγραφο, που έχει αποστείλει η Nova στη Super League, σύμφωνα με δημοσίευμα του "woop.gr". Στο συνδρομητικό κανάλι έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, αφού προκαλείται ασφυκτική πίεση χρόνου λόγω δύο γεγονότων.

-Το πρώτο έχει να κάνει με την αύξηση των ομάδων της Super League από 16, σε 18. Κάτι το οποίο μεταφράζεται σε 4 αγωνιστικές επιπλέον.

-Το δεύτερο σχετίζεται με την εντολή της ΦΙΦΑ, ώστε όλα τα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί ως τα τέλη Απριλίου, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους οι εθνικές ομάδες προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο θα διεξαχθεί στη Βραζιλία τον Ιούνιο του 2014.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, στη Super League έχουν αρχίσει και σε συνεργασία με την ΕΠΟ να ετοιμάζουν το νέο καλεντάρι, το οποίο θεωρείται δεδομένο, ότι θα περιλαμβάνει και τουλάχιστον δύο εμβόλιμες αγωνιστικές (Τετάρτη), ενώ είναι πιθανό και το σενάριο για να μειωθεί η 15νθήμερη διακοπή λόγω Χριστουγέννων και Πάσχα.

H έναρξη της αγωνιστικής περιόδου αμέσως μετά από τον Δεκαπενταύγουστο είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, που γίνεται τόσο νωρίς, αφού είθισται το πρωτάθλημα να αρχίζει στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ή ακόμη και στις αρχές Σεπτεμβρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ