2013-03-13 12:00:20
Φωτογραφία για «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι»
Αισιόδοξος για την πορεία της Ferrari ο Νίκος Τομπάζης

Εμφανώς αισιόδοξος, αλλά ταυτόχρονα συγκρατημένος παρουσιάστηκε ο Νίκος Τομπάζης ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1.

Ο Έλληνας διευθυντής σχεδιασμού της Ferrari τόνισε πως φέτος η σκουντερία είναι σε καλύτερη θέση από ότι την περσινή σεζόν, δηλώνοντας πως το πακέτο που έχουν για το γκραν πρι της Αυστραλίας έχει την απόδοση που περίμεναν.

Ακόμη, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της ομάδας σχετικά με τη διαδικασία εξέλιξης, τονίζοντας πως σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Συγκριτικά με πέρυσι, η κατάσταση πλέον είναι περισσότερο ξεκάθαρη. Δεν είναι δύσκολο να κάνουμε τις συγκρίσεις επειδή ένα χρόνο πριν ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση, συνεπώς είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσουμε καλύτερα φέτος. Την περσινή σεζόν για διάφορους λόγους η εξέλιξή μας έμεινε στάσιμη σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, έτσι η διαφορά έφτασε τα οχτώ δεύτερα στη Βραζιλία.

Φέτος έχουμε ένα καθορισμένο πρόγραμμα. Το πακέτο που θα έχουμε στην Αυστραλία δουλεύει όπως περιμέναμε, χωρίς προβλήματα, αλλά ακόμη είναι δύσκολο να πούμε που είμαστε συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση στην κορυφή», ήταν τα λόγια του Τομπάζη.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ