2013-03-13 14:30:07
Φωτογραφία για ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ... ΒΕΡΝΤΕΡ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Η Βέρντερ παρακολουθεί στενά τον Κώστα Μήτρογλου και φέρεται έτοιμη να κάνει πράξη το ενδιαφέρον της συζητώντας με τον Ολυμπιακό για τον διεθνή επιθετικό που πρόσφατα έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με πολύ ισχυρή ρήτρα.

Στο σημερινό γερμανικό Τύπο φιλοξενούνται δηλώσεις του Μήτρογλου, ο οποίος είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Βέρντερ και κάνει λόγο για ένα τεράστιο κλαμπ με εξαιρετικούς παίκτες, σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα μ δημοσίευμα του "pamesports.gr", η Μίλαν κάνει σκάουτινγκ για παίκτες του Ολυμπιακού. Η ιταλική ομάδα έχει στείλει σκάουτερ και σε προηγούμενα ματς των ερυθρόλευκων και της Εθνικής, ενώ σήμερα άνθρωπός της θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Για τον Μήτρογλου έχει δείξει ενδιαφέρον η Σέλτικ αλλά και η Μπολόνια, με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει σήμερα ότι «αν η Μπολόνια σκοπεύει να πάρει τον Μήτρογλου αποκτά έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή, καθώς ο διευθυντής της Βέρντερ Τόμας Έιχιν δεν αρνήθηκε ότι ο σύλλογος της Βρέμης ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος κοστίζει αυτή τη στιγμή περίπου 4 εκ. ευρώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ