2013-03-13 16:10:10
Φωτογραφία για 50χρονη ανέβηκε στην σκηνή και γρονθοκόπησε την πρωταγωνίστρια του θεάτρου «Τέσσερις Εποχές»
Άγρια επίθεση επί σκηνής από θεατή δέχθηκε η Γιούλη Ζήκου, πρωταγωνίστρια στην παράσταση «Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου».

«Έζησα εφιαλτικές στιγμές. Έκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε». Αυτό δήλωσε σοκαρισμένη στην εφημερίδα Espresso η γνωστή ηθοποιός που είδε την 50χρονη να ανεβαίνει στην σκηνή στο φινάλε του έργου (σ.σ. υποδύεται την τυραννική μητέρα του Έλληνα γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά) , να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα και να της τραβάει τα μαλλιά. Φωνάζοντας ταυτόχρονα «Κακούργα, εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες».

Ως αποτέλεσμα της άγριας επίθεσης η ηθοποιός βρέθηκε να έχει μελανιές στο δεξί της χέρι και τα πλευρά της. Ενώ οι φουρκέτες που υπήρχαν στην περούκα της καρφώθηκαν στο κεφάλι της με αποτέλεσμα αυτό ν΄αρχίσει να τρέχει αίματα.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η πρωταγωνίστρια δεν της κράτησε κακία, δηλώνοντας «Μετά την επίθεση η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη προσωπικά και της είπα "σας έχω ήδη συγχωρήσει"».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ