2013-03-13 16:37:07
Φωτογραφία για Κανέλλη σε Κασιδιάρη: Τη μελανιά από το χτύπημα την είχα είκοσι μέρες στο πρόσωπο μου - Δείτε το video
Τετ α τετ ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή, με αφορμή την ψηφοφορία για το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για το χτύπημα στη βουλευτή του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία και είπες πως θα και πάλι θα αθωωθεί πανηγυρικά. «Με κατηγορούν για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ευτυχώς όχι για απόπειρα δολοφονίας». Ψηφοφορία για άρση ασυλίας γίνεται μόνο για εμένα, ενώ είχαν καταθέσει μήνυση και στην Κανέλλη και στην Δούρρου. Τα δικαστήρια δεν θα σταματήσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής».

Από την πλευρά της η Λιάνα Κανέλλη είπε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, ότι για είκοσι μέρες είχε τη μελανιά στο πρόσωπο της από το χτύπημα του Ηλία Κασιδιάρη. Στη συνέχεια αναφερόμενη στη φράση «Κουμούνι θα σε κάνουμε σαπούνι» είπε «υπάρχουν αρωματικά σαπούνια που καθαρίζουν τη ναζιστική βρώμα και δεν είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη σάρκα, όπως υπάρχουν βουλευτικά χαλιά που δεν είναι φτιαγμένα από τρίχες ανθρώπων που κάηκαν σε φούρνους».

Τελικά υπερψηφίστηκε η άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με 205 υπέρ, τρεις κατά και ένα παρών.

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ