2013-03-13 16:38:02
Φωτογραφία για Η Φώφη διάδοχος του Λυκουρέντζου (;)
Δεδομένο πρώτο: Το όνομα του Ανδρέα Λυκουρέντζου φιγουράρει σε κάθε δημοσίευμα, που στηρίζεται φυσικά σε πληροφορίες από το κυβερνητικό επιτελείο, ως εκ των πρώτων υποψηφίων προς αποχώρηση, στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Δεδομένο δεύτερο: Η κατάσταση που διαμορφώνεται στον χώρο της Υγείας είναι εξαιρετικά βαριά και επιδεινώνεται, με τους φορείς και τις ομάδες εργαζομένων να διαδηλώνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, κατά της πολιτικής ηγεσίας της οδού Αριστοτέλους.

Δεδομένο τρίτο: Το υπουργείο Υγείας είναι ένα από τα υπουργεία που θα επιθυμούσε να αποκτήσει υπό τον έλεγχό του το ΠΑΣΟΚ, σε αντιστάθμισμα της στρατηγικής επιλογής του Ευάγγελου Βενιζέλου να εντάξει πολιτικά στελέχη του στην επόμενη κυβέρνηση και να αναλάβει έτσι μεγαλύτερο κόστος από την άσκηση της καθημερινής κυβερνητικής πολιτικής.

Δεδομένο τέταρτο: Η Φώφη Γεννηματά, που δεν πέτυχε καλό πλασάρισμα στην ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο πρόσφατο Συνέδριο, φέρεται διατεθειμένη να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ιπποκράτους.


Δεδομένο πέμπτο: Η Φώφη Γεννηματά, παραμένει μια από τις δημοφιλέστερους πολιτικούς όλων των κομμάτων, κουβαλά την βαριά κληρονομιά κοινωνικής ευαισθησίας του πατέρα της, Γιώργου Γεννηματά, και έχει εμπειρία από τον χώρο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο βρέθηκε ως υφυπουργός της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Ο σημερινός “Μικροπολιτικός” των “Νέων” αποκαλύπτει ότι το όνομα της Φώφης Γεννηματά ακούγεται στο περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου, ως μια εξαιρετική λύση για το υπουργείο Υγείας, στη θέση του Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βέβαια, θα προτιμούσε πιθανότατα τη Συλβάνα Ράπτη για τη θέση της Υπουργού Υγείας, προφανώς όμως και δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να στηρίξει την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά.

Για να δούμε, λοιπόν ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ