2013-03-13 16:57:04
Φωτογραφία για Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Πόρτο Ράφτη
Αγαπητοί φίλοι, θα κάνουμε ενα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών εν όψει της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής εποχής που έρχεται.

Οπως όλοι ξέρουμε η άνοιξη προκαλεί αρκετές αλλεργίες απο την γύρη ή απο τα τσιμπήματα των εντόμων. Το καλοκαίρι απο την άλλη, προκαλούνται διάφορα επείγοντα περιστατικά λόγω αυξημένης θερμότητας, υπερέκθεσης στις ηλιακές ακτίνες, πνιγμός κατά την κολύμβηση κ άλλα.

Επίσης ανα πάσα στιγμή ένα μικροατύχημα μπορεί να μας προκαλέσει ανησυχία λόγω άγνοιας αντιμετώπισής του πχ. ένα κάψιμο ή ενα χτύπημα , μιά λιποθυμία , ένα καρδιακό ή ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ολα, έχουν τον συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης που άν τον γνωρίζουμε και τον εφαρμόσουμε , μπορούμε όχι μόνο να μην χειροτερέψουμε την κατάσταση, πράγμα που πολύ συχνά συμβαίνει λογω άγνοιας ή λανθασμένης πληροφόρησης, αλλά αντιθέτως μπορούμε κατά μεγάλο ποσοστό να προλάβουμε και να ανατρέψουμε μια μοιραία εξέλιξη.


Το σεμινάριο αυτό θα γίνει στις 30 και 31 Μαρτίου στο Πόρτο Ράφτη απο το Σώμα μας δωρεάν προσφορά προς όλους.Έχουμε ζητήσει απο τον Δήμο να μας παραχωρήσει την πολιτιστική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αλλά επειδή δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση και επειδή υπαρχει η πιθανότητα την ημερομηνία αυτή να είναι κατειλημμένη, δεν αναφέρουμε τον ακριβή τόπο διεξαγωγής του. Σε κάθε περίπτωση όμως η ημερομηνία αυτή δεν θα αλλάξει και το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε άλλη αίθουσα.

Θα ήταν χαρά μας η προσφορά μας να βρει ανταπόκριση και να φανούμε χρήσιμοι σε όλους τους συνανθρώπους μας ειδικά στα θέματα υγείας, γιαυτό σας προσκαλούμε να διαδώσετε αυτό το σεμινάριο προκειμένου εγκαίρως να δηλωθεί η συμμετοχή όλων.

--------------------------------------------------------------------------

 Το  Σαββατοκύριακο  30 και 31 Μαρτίου 2013  από τις 11.00 ως τις 5.00, θα πραγματοποιηθεί  ενιαίο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Εκπαιδευτή Σαμαρείτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κύριο Δημήτρη Βόσσο  με διαλλείματα και πρακτική εξάσκηση.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Ράφτη, προσφέρεται από τους EΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  δωρεάν προς όλους και χρειάζεται δήλωση συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής: www.ethelontesportorafti.com ή  Κα Αγγελική Κούρτελη  ΤΗΛ: 6974487910 και 2299087910

Με εκτίμηση

Μάρη Ηλιάδη

Πρέοεδρος Εθελοντών Πόρτο Ράφτη

ethelontesportorafti.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ