2013-03-13 17:22:03
Φωτογραφία για Κάλεσμα συμμετοχής στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο των Φοιτητών από την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας
Δελτίο τύπου σχετικά με την κατάληψη της Εφορίας, η ποία συνεχίζεται, εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας. Παράλληλα, καλέι τον κόσμο να συμμετάσχει και να στηρίξει το Παγκρήτιο Συλλαλητήριο των Φοιτητών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/3 στο Ηράκλειο.

«Συνεχίστηκε για 2η μέρα, χθες η κατάληψη της Εφορίας Αγίου Νικολάου που είχε αποφασιστεί στη Συνέλευση της Ανοιχτής Επιτροπής Ιεράπετρας την προηγούμενη Παρασκευή. Ικανοποιητική ήταν και χθες η προσέλευση των Γεραπετριτών, των φοιτητών της Ιεράπετρας και κατοίκων του Αγίου Νικολάου που στήριξαν την κινητοποίηση. Χθες, πραγματοποιήθηκε, παράλληλα, κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από την Επιτροπή Αγώνα του Αγίου Νικολάου, όπου παραβρέθηκαν και κάτοικοι της Ιεράπετρας, θέλοντας να στείλουμε το μήνυμα της ενότητας του αγώνα ολόκληρου του νομού.

Η κατάληψη της Εφορίας θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 13/3 με την πιο ενεργή συμμετοχή των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμπέλου και της Επιτροπής Αγώνα Αγίου Νικολάου
. Στόχος μας είναι να φτάσει ξεκάθαρα και δυνατά στην κυβέρνηση το μήνυμα της αποφασιστικότητάς μας να υπερασπιστούμε τον τόπο μας και το νομό μας με όλες μας τις δυνάμεις. Αποτελεί επιπλέον, μέρος της απόφασής που πάρθηκε την Παρασκευή για στάση πληρωμών, εφόσον η κυβέρνηση όχι μόνο αδιαφορεί για την Ιεράπετρα και το Λασίθι συνολικά, αλλά τα οδηγεί σε οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Καλούμε και πάλι τους συμπολίτες μας να δυναμώσουν με την παρουσία τους αυτό το μήνυμα.

Την Πέμπτη 14/3 στηρίζουμε, όπως αποφάσισε η Συνέλευση, το Παγκρήτιο Συλλαλητήριο των Φοιτητών στο Ηράκλειο με την παρουσία μας σε αυτό. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται οι Επιτροπές Αγώνα Αγίου Νικολάου και Σητείας, που έχουν ήδη ανακοινώσει προσυγκεντρώσεις στις πόλεις τους.

Καλούμε το Δήμο και όλους τους φορείς της πόλης μας να στηρίξουν έμπρακτα τους φοιτητές του ΤΕΙ μας, αυτή την τόσο αποφασιστική ώρα για το μέλλον τους και το μέλλον της πόλης μας.

Προσυγκέντρωση και αναχώρηση λεωφορείων για το Ηράκλειο την Πέμπτη 14/3 στις 9.00 πμ από την πλατεία Δημαρχείου Ιεράπετρας.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των φοιτητών, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ