2013-03-14 09:32:02
Φωτογραφία για Ο ΚΟΣΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ (ΞΑΝΑ) ΓΙΑ ΡΟΥΙΣ ΚΑΙ... ΛΕΤΟ
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Τετάρτη ο γνωστός μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο και είδε την αναμέτρηση Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας τροφή στη... μεταγραφολογία.

Ο Κοσεντίνο εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τον Άλαν Ρουίς της Σαν Λορέντζο, που αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού στη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά και τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και αναζητά νέα ομάδα.

Προφανώς η παρουσία του μάνατζερ στο Καραϊσκάκη θα είχε και μεταγραφική χροιά, ενώ δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους για τον

Όσο για την περίπτωση του Λέτο, έχει πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς πέρασε από το Λιμάνι πριν πάει στον Παναθηναϊκό, υπάρχει και το θέμα του τραυματισμού του, καθώς βρίσκεται εκτός δράσης για περισσότερο από έναν χρόνο.

Το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Τζόναθαν Ντος Σάντος, αδερφό του Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Ο 23χρονος Μεξικανός μέσος ανήκει στην Μπαρτσελόνα ως το 2015, ενώ έχει 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ