2013-03-14 09:46:05
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΠΗΡΕ» Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Έντονα δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Μίτσελ και στο ημίχρονο τους τα... έχωσε, ζητώντας αλλαγή και βελτίωση στο δεύτερο μέρος.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να πήραν «σβηστά» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η εμφάνισή τους ωστόσο εξόργισε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος όπως τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου δεν πρόκειται να μπει σε συμβιβασμούς επειδή οι ερυθρόλευκοι έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και φρόντισε να το διαμηνύσει και στους παίκτες του.

«Τι παιχνίδι είναι αυτό; Παίζουμε πολύ αργά και δεν είμαστε καθόλου συγκεντρωμένοι. Δεν μου αρέσει να συμβιβαζόμαστε και να επαναπαυόμαστε. Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου», ήταν κάποια από τα λόγια του 49χρονου τεχνικού κατά την ανάπαυλα της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες, θέλοντας να τους... ξυπνήσει.

Ο Μίτσελ θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας, αφού ακολουθούν και τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, κάτι που τόνισε και μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του Κυπέλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ