2013-03-14 13:48:08
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ
Στον Ολυμπιακό περιμένουν το... ΟΚ του CAS για την χρησιμοποίηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ, ενώ έχουν γίνει ήδη τα πλάνα για την αξιοποίηση του Γκανέζου μέσου.

Στο Λιμάνι περιμένουν τα ευχάριστα για τον Μπόατενγκ που μπορεί να έρθουν από μέρα σε μέρα ή ακόμα και να αργήσουν λίγο. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Γκανέζος περιμένουν άμεσα την απόφαση του CAS έτσι ώστε ο διεθνής ποδοσφαιριστής να μπορέσει να αγωνιστεί. Μάλιστα η πρόθεση είναι ο παίκτης να πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ένα... κρας τεστ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπόατενγκ, αλλά και να διαπιστωθεί το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του σε αγώνες με έναν σημαντικό δείκτη δυσκολίας. Ο Μίτσελ βέβαια γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και το τι είναι σε θέση να κάνει, όμως επειδή προέρχεται από μία αρκετά μεγάλη περίοδο απραξίας είναι σημαντικό για εκείνον να έχει νεότερα και πιο ουσιώδη αγωνιστικά δείγματα γραφής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ