2013-03-14 15:49:03
Φωτογραφία για Ποιο όνομα έδωσε ο Vettel στο νέο του μονοθέσιο;
Η νέα... ερωμένη του Sebastian Vettel ονομάζεται «Hungry Heidi»! 

Έτσι ονόμασε το φετινό μονοθέσιο της Red Bull (RB9) ο Γερμανός τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, παραμένοντας πιστός στη συνήθειά του να δίνει γυναικεία ονόματα στα μονοθέσιά του.

Μια συνήθεια ξεκίνησε από την εποχή που οδηγούσε για την Scuderia Toro Rosso και που πλέον έχει γίνει παράδοση.

Από τα χέρια του έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια η «Julie», η «Κate», η «Πρόστυχη αδερφή της Kate» («Kate's Dirty Sister»), η «χυμώδης Liz» («Luscious Liz») που όμως αποδείχθηκε εύθραυστη, η «Randy Mandy», με την οποία κατέκτησε και το πρώτο του Πρωτάθλημα και φυσικά η «Kinky Kylie» με την οποία στέφθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά Πρωταθλητής σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ pole position και η «Αbbey» με την οποία πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στο παλμαρέ του, τον τρίτο κατά σειρά.

Όταν στο παρελθόν του ζητήθηκε να εξηγήσει αυτή την περίεργη συνήθειά του απάντησε: «Κάποια μέρα αποφάσισα να δώσω ένα όνομα στο μονοθέσιό μου. Υπάρχουν κάποια ονόματα που ούτε καν θυμάμαι. Πρέπει πάντα να είναι ένα ωραίο γυναικείο όνομα που να σε παραπέμπει όμως κάποιες φορές σε γυναίκα-σκύλα. Τα μονοθέσια είναι κατασκευασμένα για να αγωνίζονται, να οδηγούνται στο όριο και όχι για μια ωραία, ήσυχη απογευματινή βόλτα. Πρέπει να πιέζεις συνεχώς και κάποιες φορές να τους πίνεις το αίμα».

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ