2013-03-14 15:47:04
Φωτογραφία για Tι πρέπει να γνωρίζω όταν αγοράσω μία μάσκαρα;
Η μάσκαρα δίνει πάντα ένα μεγάλο συν στην εμφάνιση .Μερικές γυναίκες , κυρίως οι ανοιχτόχρωμες (με μπλε ή πράσινα μάτια) μεταμορφώνονται τελείως, άλλες αποκτούν ζωηρό βλέμμα και άλλες αμυγδαλωτά μάτια.

Συμβουλεύω να αρχίζετε με μια θεραπεία στις βλεφαρίδες σας μια -δυο φορές το μηνά .Ένα καλό λαδάκι όπως το καστορέλαιο είναι εκπληκτικό . Αν έχετε δύσκαμπτη ή καθοδική τριχοφυΐα ενισχύστε την χρησιμοποιώντας ένα καλό ψαλιδάκι βλεφαρίδων .θα τις ανεβάσει προς τα πάνω και μετά από μια γενναία στρώση μάσκαρα θα δείχνουν πιο εντυπωσιακές . Με ένα ειδικό χτενάκι μπορείτε να τις διαχωρίσετε τις και να αφαιρέσετε το επιπλέον προϊόν.

Δε συμφωνώ με τις κολλημένες βλεφαρίδες που βλέπω συχνά στο δρόμο , μια ενιαία μάζα στην περιοχη των βλεφαρω να ξέρετε πως δεν κολακεύει τις γυναίκες ! Σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο θα παίξουν : το υλικό της μάσκαρα ( που θα δώσει ελαστικότητα και διάρκεια ), η απόχρωση , και το βουρτσάκι που θα επιλέξετε για να δώσετε όγκο ή μήκος ώστε κάνετε τη διάφορα.

Στις αποχρώσεις ,θα ελεγα πως για τις μελαχρινές εκτός από το extra black mascara ενδείκνυται το μπλε σκούρο, το καφέ και το καρμέν . Όταν το μακιγιάζ είναι σε γήινους τόνους προτιμήστε καφέ mascara που γλυκαίνει το χρώμα των ματιών και κάνει πιο φυσικό το μακιγιάζ.Βασικό να μην ξεχνάτε το καλό demaquillage, αλλιώς ξεραίνονται και σπάνε οι βλεφαρίδες σας και δυστυχώς δύσκολα μπορείτε να τις αποκαταστήσετε.
life2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ