2013-03-16 19:03:40
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Χωρίς Χολέμπας στην Κέρκυρα
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Ο Χοσέ Χολέμπας ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι κι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο διεθνής αριστερός μπακ στη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε πόνο στον τένοντα του ορθού μηριαίου στο δεξί πόδι και προληπτικά έκανε θεραπεία. Ο Μίτσελ προτίμησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο ματς της εθνικής ομάδας την προσεχή Παρασκευή με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Εκτός πλάνων τέθηκε και ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όπως βεβαίως και ο τραυματίας Ιμπαγάσα. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο Λιούμπομιρ Φέισα, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και που δεν του επέτρεψαν να παίξει με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά στη διάθεση του Μίτσελ βρίσκονται οι Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ