2013-03-16 23:12:06
Φωτογραφία για Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΙΜΑ ΜΑΥΡΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή της, Δημήτρη Μαυρόχη, που «έφυγε» νωρίς, πήρε η Κέρκυρα για το κυριακάτικο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης ή Άκης Μαυρόχης γεννήθηκε στις 8/4/1955 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Θύελλα, στα χρόνια της εφηβείας του. Αρχικά, ως επιθετικός. Η καθιέρωσή του ωστόσο ήρθε με την φανέλα της Κέρκυρας παίζοντας είτε ως ως χαφ, είτε ως στόπερ και αριστερό μπακ. Στην ενδεκάδα των Φαιάκων, εμφανίζεται για πρώτη φορά τη σεζόν 1979-'80. Για τέσσερις σεζόν (έως και το 1982-'83) προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Συνέχισε την καριέρα του σε Όλυμπο και Ολυμπιακό Μαντουκιού και ακολούθως σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Στις 5 Δεκεμβρίου του 1988, σε ηλικία μόλις 33 ετών έχασε την ζωή του σε δυστύχημα. Η κόρη του, Κατερίνα είναι δε παίκτρια του Ολυμπιακού Κέρκυρας.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα έκρινε λοιπόν σκόπιμο να αποτίσει φόρο τιμής για τον Μαυρόχη στο πλαίσιο του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τους ερυθρόλευκους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Σπίτια με θέα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Σπίτια με θέα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ