2013-03-24 13:54:04
Φωτογραφία για Σχέδιο Β: απεμπλοκή από την τρόικα με δανεισμό από τις καταθέσεις με εγγύηση ομόλογο του ΦΑ.
Μιας και μπήκαμε σ’ αυτό το φαύλο κύκλο του κουρέματος υπάρχει η απαλλακτική στρατηγική διεξόδου και μάλιστα δια της πλήρους απαλλαγής από την τρόικα την οποία φαίνεται ότι... η Κυβέρνηση δεν είναι διευθετημένη να στείλει στο διάολο Δεχόμενοι αυτή τη στιγμή ότι μας λένε αλήθεια και πράγματι υπάρχουν καταθέσεις στις τράπεζες μας αξίας 60-70 δις δια νομοσχεδίου γίνεται δανειοδότηση 10-15 δις με εγγύηση ομόλογα 5-ετούς διάρκειας της κρατικής εταιρείας υδρογονανθράκων. Έτσι έχουμε μια καθαρή Κυπριακή λύση μέσω της οποίας δεν χάνει κανένας τα λεφτά του και τη δουλειά του και απαλλασσόμαστε οριστικά και αμετάκλητα από την τρόικα. Μάλιστα διατηρούμε αλώβητη της κρατική μας κυριαρχία και εθνική μας ανεξαρτησία που το σημαντικότερο στην προκειμένη περίπτωση.

Έχουμε τη δυνατότητα να αποτελέσουμε πανευρωπαϊκό παράδειγμα γιατί έχουμε και το μαχαίρι έχουμε και το τυρί που είναι οι 60-70 δις καταθέσεις. Η Κύπρος έχει από μόνη της τη δυνατότητα να δώσει η ίδια λύση στο πρόβλημα της και να προχωρήσει απρόσκοπτα και χωρίς ξένα βαρίδια το δρόμο της.

Η Κύπρος μπορεί να γίνει η πιο πλούσια και περήφανη χώρα της Ευρώπης. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να ξανακάμουμε το Κυπριακό θαύμα.
pantelis.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ