2013-03-24 20:21:04
Φωτογραφία για Μπαράζ τροχαίων στους δρόμους της Κρήτης
Κάθε λίγες ώρες και ένα τροχαίο σημειώνεται στους δρόμους της Κρήτης με τα απανωτά ατυχήματα του τελευταίου 48ωρου να προκαλούν έντονο προβληματισμό στις αρχές.

Ένας 45χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι από τροχαίο που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην περιοχή του Γιόφυρου. Την ίδια ώρα ένα ακόμη τροχαίο ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς σημειώθηκε στην περιοχή του Καρτερού όταν αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Παράλληλα, με ορθοπεδικά τραύματα στα άκρα και χτύπημα στο κεφάλι μεταφέρθηκε χτες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ο οδηγός ενός ΙΧ που τραυματιστηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανετράπει στην εθνική οδό στο ύψος των Αρχαιοτήτων στα Μάλλια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία οδηγό στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τέλος, σε κρίσιμη κατάσταση στις εντατικές των νοσοκομείων του νησιού νοσηλεύονται δυο άκομη άνδρες που τραυματίστηκαν σε τροχαία που σημειωθηκαν τις τελευταίες ώρες στους δρόμους της Κρήτης.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το δίκαιον του ισχυροτέρου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το δίκαιον του ισχυροτέρου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ