2013-03-26 13:02:03
Φωτογραφία για ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
O προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε στον "Sentra 103.3" και για τη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του στο Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά για το δικό του μέλλον στο νησί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Για τις διαφορές που είχε ο Φοίνικας έναντι του Ολυμπιακού και τις έχανε: «Δεν είναι ένα πράγμα που συνέβη, ήταν ένα συνεχόμενο μπλοκάρισμα για τρία σετ. Δεν ήταν ακριβώς το ίδιο κάθε φορά. Οφείλεται στην ομάδα μας, ίσως η ανυπομονησία, ίσως η μη συγκέντρωση της στιγμής και από την άλλη δεχόμαστε ισχυρή πίεση από τον αντίπαλο. Ήταν λοιπόν ένας συνδυασμός γεγονότων».

Για το αν ο Φοίνικας μπορεί να μπει στην 4άδα του πρωταθλήματος: «Αν ήταν μόνο στο χέρι μας, θα έλεγα πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε το παιχνίδι στο Βραχάτι και πάμε να μπούμε δυνατά για τη νίκη. Όμως, παίζουν ρόλο κι άλλα αποτελέσματα και δεν πρέπει να γεμίσουμε το κεφάλι μας με αυτά. Να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».


Για τις δυνατότητες που έχει η νέα του ομάδα: «Δεν υπάρχει απογοήτευση, μετά από μια ταραγμένη εβδομάδα, με καλή απόδοση το διήμερο, η ομάδα έκανε αυτά που έκανε κι έτσι δεν υπάρχει καμία απογοήτευση αλλά πνεύμα αισιοδοξίας. Ας μην ξεχνάμε πως η Σύρος είναι μόλις δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και πέρυσι έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το δικό του μέλλον στη Σύρο: «Κανένας προπονητής δεν θα ερχόταν στη Σύρο, σε μια περίοδο τέτοια, μόνο για να περάσει ο χρόνος. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, αναλύσαμε την κατάσταση και η συμφωνία είναι πως για αυτή την περίοδο θα πάμε για ό,τι καλύτερο και μετά θα οργανώσουμε την ομάδα από την αρχή για την επόμενη περίοδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ