2013-03-26 14:06:02
Φωτογραφία για Στα 600 ευρώ το πλαφόν ανάληψης από τα ΑΤΜ της τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα
Οι καταθέτες της τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα θα μπορούν για σήμερα τουλάχιστον να σηκώσουν από τα ΑΤΜ το ποσό των 600 ευρώ, αφού όπως ενημερώνονται από τις οθόνες των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης, θα μπορούν να πάρουν μόνο αυτό το ποσό ανά ημέρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες.

Την ίδια στιγμή κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα, παρά την προσπάθεια που έγινε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να ανοίξουν τα κατάστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η συμφωνία μεταβίβασής τους στον όμιλο της τράπεζας Πειραιώς.

Οπως ανέφερε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε ανακοίνωσή της η τράπεζα Πειραιώς, η υπογραφή των συμφωνιών για την απόκτηση του δικτύου των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα από την Τράπεζα Πειραιώς, αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες.

Συνεπώς, το άνοιγμα των καταστημάτων των τριών κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, εξακολουθεί να ανήκει αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των διοικήσεων των τριών κυπριακών τραπεζών, μέχρι και την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβάσεων, ανέφερε η τράπεζα Πειραιώς.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ