2013-03-26 14:17:44
Φωτογραφία για Οι Άγγλοι αποκαλύπτουν συμφωνία Τσέλσι με Μουρίνιο!
Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα επιστρέψει στην Τσέλσι υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας όπως αποκαλύπτει η Daily Mirror.

Το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν στη λίστα καλεσμένων της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για το φιλικό με την Ρωσία, ωστόσο ουδείς είδε τον Πορτογάλο τεχνικό στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ενδεχομένως ο "Special One", ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς προκειμένου να επιστρέψει στους "blues" να μην θέλησε τελικά να δώσει λαβή για σχόλια.

Οι Άγγλοι επιμένουν πως τα έχει βρει σε όλα με τον Ρώσο μεγιστάνα καθώς έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις των δύο ανδρών και θεωρείται θέμα χρόνου να διαδεχθεί τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Μουρίνιο δηλώνει πως μετά την Ρεάλ Μαδρίτης η επιστροφή του στην Αγγλία φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο. "Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Μετά τη Ρεάλ θα επιστρέψω στην Αγγλία, είναι βέβαιο". Επίσης είπε πως "θα επιστρέψω σε ομάδα που εργαζόμουν". 

Σύμφωνα με την Daily Μirror, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει έπειτα από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για συμβόλαιο τριών ετών!

Πηγή που πρόσκειται στον Ρώσο ιδιοκτήτη της λονδρέζικης ομάδας ανέφερε:

"Η Τσέλσι έχει αποφασίσει πως ο Ζοζέ είναι ο άνθρωπος που θέλουν. Ο Ρόμαν έχει εξαντλήσει τις επιλογές του και μόνο εάν φέρει τον Μουρίνιο θα αναγκάσει τους οπαδούς να επιστρέψουν. Στην Τσέλσι αυτό θέλουν να γίνει και θα γίνει".  

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ