2013-03-26 16:34:08
Φωτογραφία για Spring outfits: 8 Ελληνίδες σου δείχνουν τι να φορέσεις την άνοιξη
 

Η άνοιξη ήρθε και μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα είναι επιτακτική. Τι προτείνουν μέσα από τις δικές τους επιλογές οι πιο stylish Ελληνίδες;

Το χρώμα σηματοδοτεί ανέκαθεν την μετάβαση από τη μια εποχή στην άλλη. Αυτή η άνοιξη προστάζει συνδυασμό πολλών χρωμάτων, έντονα σχέδια και τολμηρές εμφανίσεις. Τι επέλεξαν οι διάσημες ελληνίδες για την αρχή της άνοιξης; Η Δέσποινα Βανδή, η Φαίη Σκορδά, η Νικολέττα Ράλλη, η Λάουρα Νάργες, η Σάσα Σταμάτη, η Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη, η Ελένη Μενεγάκη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δίνουν ιδέες για super συνδυασμούς!

Η Σάσα Σταμάτη αποθέωσε το κίτρινο χρώμα φορώντας το όχι μόνο στο φόρεμά της αλλά και στην τσάντα της. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε και τον συνδυασμό με το πουά, που αποτελεί ένα σχέδιο που αγαπάμε πολύ. 

 

Και κίτρινο χρώμα και δαντέλα για την Δέσποινα Βανδή που με ένα μόνο κομμάτι απογείωσε το σύνολό της. Μπορείς να φορέσεις ακόμα το σκουρόχρωμο τζιν σου αλλά και τα μποτάκια σου προσθέτοντας όμως τα κατάλληλα ανοιξιάτικα κομμάτια. 


 

Το ροζ είναι ένα πολύ γλυκό χρώμα αλλά με παγίδες. Για να το αναδείξεις και να διατηρήσεις την girly πλευρά σου ακολούθησε το παράδειγμα της Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη με το τζιν πουκάμισο και τα δετά σανδάλια. 

 

Το color block είναι μια τάση που την αγαπήσαμε από πέρυσι και την οποία εφάρμοσε με επιτυχία η Νικολέττα Ράλλη. Συνδυάζοντας χρώματα από την ίδια παλέττα μπορείς να πετύχεις ένα super spring look με μεγάλη δόση φωτεινότητας.

 

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως το τζιν και την εκρού καπαρντίνα. Ολοκλήρωσε το ανοιξιάτικο outfit με χρωματιστό φουλάρι, tabac μπότες και μαύρη τσάντα! 

 

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα mix&match ανοιξιάτικων τάσεων και δημιούργησε το καλύτερο αποτέλεσμα. Επέλεξε cropped μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε με nude γόβες (και φέτος είναι must) ενώ ολοκλήρωσε με κοντό jacket στην αγαπημένη απόχρωση του χακί.

 

Το άσπρο είναι το απόλυτο χρώμα της άνοιξης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το χρησιμοποίησε ως βάση προσθέτοντας παράλληλα μερικές χειμωνιάτικες καφέ πινελιές για να κρατήσει τις ισορροπίες. 

 

Οι ασπρόμαυρες ρίγες που επέλεξε η Λάουρα Νάργες αποτελούν την απόλυτη τάση για την άνοιξη. Ο καλύτερος συνδυασμός για να ολοκληρωθεί το outfit είναι ο συνδυασμός τους με ένα έντονο χρώμα, όπως είναι το κίτρινο. 

 

http://www.missbloom.gr/

 

 

 

 

 

 
 
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ