2013-03-26 16:40:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Κοντά 250.000 ευρώ οι απώλειες της ΔΕΗ από τις ρευματοκλοπές - Πιθανή ανάμειξη και άλλων προσώπων στο κόλπο
Κοντά στα 250.000 ευρώ υπολογίζονται τα διαφυγόντα κέρδη της ΔΕΗ στην Πάτρα από τα απανωτά κρούσματα ρευματοκλοπών που αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αποκλειστικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο ποσό αυτό έχει καταλήξει η Περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΗ έχοντας υπόψη όλα τα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της από συγκρίσεις λογαριασμών ρεύματος κ.λπ., από καταστήματα και σπίτια.

Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη θα κατατεθεί τελικά στον Εισαγγελέα η μηνυτήρια αναφορά της ΔΕΗ σε βάρος προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των ρευματοκλοπών, "πειράζοντας" επ' αμοιβή τους μετρητές ρεύματος. Η Νομική Υπηρεσία της Επιχείρησης ζήτησε λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να αποσαφηνιστούν ορισμένες τεχνικής φύσεως λεπτομέρειες.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό το πρόσωπο εναντίον του οποίου θα υποβληθεί η μηνυτήρια αναφορά να μην ήταν το μοναδικό που προέβαινε σε "παρεμβάσεις" στους μετρητές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες στρέφονται και σε άλλες κατευθύνσεις με βάση στοιχεία που έχει υπόψη της η ΔΕΗ.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tο σπίτι του ηθοποιού
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Tο σπίτι του ηθοποιού"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ