2013-03-26 20:06:33
Φωτογραφία για ΛΑΤΣΙ : ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΑΝ... ΤΕΛΙΚΟ!
Ο Γιάννης Λάτσι ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των Εφήβων του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα ο μέσος των «ερυθρόλευκων» ήταν και αυτός που έβγαλε την μπαλιά στον Τόλι για το πρώτο γκολ της ομάδας του Πειραιά, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Λάτσι μίλησε στον «Γαύρο» για τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε: «Ο Αστέρας μπήκε στο ματς πιο δυνατά από εμάς και έτσι μπόρεσε να προηγηθεί. Βέβαια θα μπορούσαμε εμείς να ήμασταν αυτοί που θα έβαζαν πρώτοι γκολ αφού χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε για λίγο την οργάνωσή μας, όμως πριν τη λήξη του ημιχρόνου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και αυτό ήταν ένα γκολ που μας βοήθησε και ψυχολογικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω πως κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και είχαμε αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι και για αυτό καταφέραμε και πήραμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Ακολουθεί τώρα ένα δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο εκτός έδρας, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε και να τον δούμε και αυτόν τον αγώνα σαν τελικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Auto App Updater : Cydia tweak new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Auto App Updater : Cydia tweak new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ