2013-03-27 11:58:04
Φωτογραφία για ΑΚΕΛ: Κακή η διαπραγμάτευση, οδήγησε σε κακό σχέδιο
Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην κυπριακή κρίση εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος έκανε λόγο για «κακή διαπραγμάτευση, που οδήγησε σε κακό σχέδιο». Ο κ. Κυπριανού καταλόγισε στην κυπριακή κυβέρνηση ότι «προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους», ενώ απέρριψε ευθύνες και στον υπουργό Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή, ότι προσπαθεί να στηρίξει την κυβέρνηση και επιχειρεί να ρίξει ευθύνες στη Βουλή.

Αναφερόμενος στη στάση που τήρησε το ΑΚΕΛ κατά τις διαπραγματεύσεις επισήμανε ότι το κόμμα του συμπεριφέρθηκε όσο πιο υπεύθυνα μπορούσε, ωστόσο, όπως είπε, «η κυβέρνηση επιχειρεί επικοινωνιακά να στείλει μηνύματα σε βάρος του ΑΚΕΛ και του τέως προέδρου Δ. Χριστόφια». «Θα έπρεπε να εκτιμήσει την υπεύθυνη στάση την οποία τηρήσαμε», σημείωσε.

Ο κ. Κυπριανού επανέλαβε ότι πρέπει να διερευνηθούν όλα τα εναλλακτικά σενάρια για την Κύπρο και να κριθεί τι είναι το προσφορότερο για τον κυπριακό λαό.

Εκτίμησε επίσης ότι δεν πρόκειται να είναι σύντομη η περίοδος διαφυγής από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην χώρα, σημείωσε ότι η αγορά έχει παγώσει και εξέφρασε την ελπίδα να ανοίξουν οι τράπεζες το συντομότερο δυνατό.

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ