2013-03-27 14:17:46
Φωτογραφία για Κέρδισε την προσφυγή ο Κοντοές, χάνει 360 χιλιάδες η ΑΕΚ
Ο Γιάννης Κοντοές κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, με τη την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να του επιδικάζει 360.026,41.

Όπως αναμενόταν, ο έμπειρος αμυντικός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΑΕΚ και μαζί το ποσό των 360.026,41 ευρώ το οποίο θα του καταβληθεί σε δόσεις.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ επιδίκασε το ποσό των 360. 026, 41 ευρώ στον Γιάννη Κοντοέ, χρήματα τα οποία θα πρέπει να δοθούν στον ποδοσφαιριστή όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση καθώς ενδέχεται η ΠΑΕ ΑΕΚ να ασκήσει έφεση, περισσότερο για να κερδίσει χρόνο.

Στην ΑΕΚ ανέμεναν τη δικαίωση του ποδοσφαιριστή, άλλωστε στελέχη της διοίκησής τής είχαν δηλώσει ότι θα ήταν ένα φυσικό επακόλουθο καθώς στον ποδοσφαιριστή οφείλονταν χρήματα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, μετά από επικοινωνία που είχε με μέλη του ΔΣ. της το Sport24.gr, το ποσό θα καλυφθεί σε περισσότερες από 30 δόσεις, όπως προβλέπεται από το νέο καταστατικό της ΕΠΟ, αρκεί η πρώτη να καταβληθεί άμεσα όταν η υπόθεση τελεσιδικήσει Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ