2013-03-27 14:23:22
Φωτογραφία για Μετά την Κύπρο, μόνο η σταθερότητα σώζει!
Μετά την κυπριακή κρίση και τα δραστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της το οικονομικό περιβάλλον διεθνώς μεταβλήθηκε δραματικά.

Κακά τα ψέματα, τίποτε πια δεν είναι ίδιο. Η ανασφάλεια για το χρήμα, τις καταθέσεις και συνολικά τις συναλλαγές έλαβε πλέον άλλες διαστάσεις.

Ξεπέρασε τη ζώνη της οικονομίας, σχεδόν προσωποποιήθηκε και εισχώρησε στη σκέψη των πολλών ανθρώπων.

Αναγκαστικά λοιπόν θα επηρεασθεί η οικονομική συμπεριφορά πολιτών και νοικοκυριών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία των οικονομιών.

Με άλλα λόγια, ουδείς μπορεί να προσπεράσει τα όσα συνέβησαν στη Κύπρο. Πολύ περισσότερο η κυβέρνησή μας και συνολικά οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις.

Είναι το περιβάλλον τόσο ρευστό πια που δεν επιτρέπει χαλαρότητα και βήμα βραδύ. Ούτε επίσης επιτρέπει εύκολες κρίσεις και εύκολες τοποθετήσεις.

Από εδώ και πέρα κρισιμότερη όλων είναι σταθερότητα. Και όλοι οφείλουν κάθε τι προκειμένου να την εξασφαλίσουν.

Η Ελλάδα έχει κάνει τόσες και τόσες θυσίες. Δεν επιτρέπεται να βρεθεί ξανά στο βάραθρο, από επιπολαιότητες και κακές εκτιμήσεις των συνθηκών.

Υπάρχουν δυστυχώς και χειρότερα απ' αυτά που υπέστη ο ελληνικός λαός.

Οι οικονομικές κρίσεις είναι ανελέητες, δεν συγχωρούν. Συνηθέστερα μάλιστα τιμωρούν σκληρότερα την απρονοησία και την αφροσύνη, που εδώ δυστυχώς περισσεύουν.

ΤΟ ΒΗΜΑ 

 

πηγή: tovima.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ